Geschreven door 3:14 pm Tuin, Uitgelicht

Bereid je voor op het BBQ seizoen met deze 3 tips

barbecue

Nu we dit weekend eindelijk echt zomerse temperaturen krijgen betekent dat maar één ding: het barbecueseizoen is weer losgebartsen!

Hoe zorg voor jij voor de allerbeste barbecue voor je vrienden? In dit artikel geven we je 3 gouden tips voor de perfecte barbecue .

#1 Zorg voor een goede sfeer

Denken we aan een barbecue, dan denken we uiteraard aan lekker eten. Maar minstens zo belangrijk is de sfeer. Investeer daarom in de setting van jouw barbecue.

Als je een barbecue in je tuin geeft kun je bijvoorbeeld eenvoudig een gezellige ambiance creëren met wat hangende tuinverlichting, kaarsjes en decoratie.

Protip: Bij een echte barbecue hoort goede muziek. Geen zorgen, we’ve got you covered. Met deze ultieme BBQ Spotify playlist zit je de komende zomer helemaal goed, zonder tien keer hetzelfde nummer voorbij te horen komen.

#2 Kies een barbecuebaas

Wie heeft de leiding over de barbecue? Huur je een professional in, of ben je zelf de grillmaster? Als je zelf gaat braden, houd dan altijd de barbecue in de gaten.

Zeker wanneer je met kinderen gaat barbecueën is het belangrijk dat je een oogje in het zeil houdt. Veiligheid staat immers op één.

Een goede manier om aan te tonen dat jij de baas over de barbecue bent is door een leren bbq schort te dragen. Niet alleen super functioneel, maar zo ziet iedereen dat jij in charge bent.

Daarnaast zie je er natuurlijk bijzonder gelikt uit met een volledig leren barbecue schort, bekijk hier een uitgebreide collectie bbq schorten van Witloft.

#3 Houd rekening met iedereen

We leven in de eenentwintigste eeuw, en tegenwoordig volgt iedereen zijn eigen dieet, en ja, er zijn ook mensen die géén vlees eten! Houd dus ook rekening met de vegetariërs en veganisten in je vriendengroep.

Gelukkig is dit tegenwoordig een fluitje van een cent en kun je in iedere supermarkt vegaburgers en andere vleesloze lekkernijen kopen. Een kleine moeite, maar zo zorg je wel voor de ultieme barbecue!

Braai ze!

Close