Geschreven door 7:32 am Featured, Uitgelicht, Wonen, Woonkamer

Vouwgordijnen op maat voor alle ruimtes in huis

gordijnen

Raamdecoratie op maat is ontzettend bepalend voor de sfeer in je woning. Je wil sfeer, privacy, maar ook niet volledig opgesloten zitten. En dan het liefst ook nog wat eenheid creëren, zodat je niet in elke ruimte in huis een andere vorm van raamdecoratie hebt hangen. Gelukkig bieden vouwgordijnen op maat de oplossing voor jou. In dit artikel lees je waarom! 

Altijd de juiste sfeer met vouwgordijnen

Of je nu meer sfeer in de woonkamer, keuken, slaapkamer of je kantoorruimte wil creëren: vouwgordijnen op maat zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Dat komt namelijk door de verschillende vormen van lichtdoorlatendheid. Zo heb je namelijk transparante vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen en kun je ook je vouwgordijnen verduisterend laten uitvoeren. Je begrijpt al: zo kun je voor de woonkamer, keuken en slaapkamer kun je dus dezelfde vorm van raamdecoratie laten plaatsen. Fijn! 

Het unieke aan vouwgordijnen op maat

Anders dan bij standaard vormen van raamdecoratie heb je bij vouwgordijnen echt een unieke uitstraling. Dit komt door de baleinen die in de stof verwerkt zijn. Dit zijn verzwaringslatjes die aan de achterkant van de stof geplaatst worden. Hierdoor rolt de stof zich niet op, maar vouwt de stof zich op of uit. Dit zorgt voor een landelijke sfeer die niet te evenaren is door een andere vorm van raamdecoratie. En dankzij een ruime kleurencollectie is er voor iedereen een mooi vouwgordijn samen te stellen. 

Privacy met top down bottom up bediening

Wil je vouwgordijnen gaan bestellen? Dan is er nog een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Zo kun je je vouwgordijnen traditioneel laten uitvoeren. Dit houdt in dat het vouwgordijn alleen naar boven en naar beneden kan, zoals bij een rolgordijn. Maar wist je ook dat je kunt kiezen voor een top down bottom up bediening? Hierbij wordt de stof van je vouwgordijn verspannen tussen twee koorden. 

Het grote voordeel? Je kunt je vouwgordijn op elke gewenste hoogte op je raam hangen. Wil je genieten van de ochtendzon die op de muren danst, maar wordt je niet zo vrolijk van de buren die even snel naar binnen gluren? Dan hang je je vouwgordijn in het midden of aan de onderzijde van het raam. Aan de boven- en onderkant van de stof zijn handgrepen bevestigd, zodat je eenvoudig je vouwgordijn kunt bedienen. Geen losse ketting meer, dus echt een strakke uitstraling in je interieur! 

Ben je van plan om vouwgordijnen online te bestellen? Vraag dan altijd gratis en vrijblijvend kleurstalen aan als dit mogelijk is. De kleur van de stof kan door de instellingen van je beeldscherm namelijk iets afwijken van het origineel. Met de kleurstalen kun je vervolgens thuis vergelijken en bepalen welke kleur het beste uitkomt binnen jouw interieur!

Close